De leukste kaartspellen op de computer

Op het moment dat je er klaar voor bent, ga je de kaartspellen op de computer ontdekken. Maar voordat je alles af gaat zoeken, hebben wij de oplossing voor jou. We hebben namelijk voor jou de leukste kaartspellen op een rijtje gezet en dan hoef je alleen nog maar een keuze te maken welke je gaat spelen. 

Patience spelen

Het meest bekende online kaartspel is toch wel patience. Je kent het vaak wel, vroeger had je zelf een stok kaarten, ging je de kaarten zelf op tafel plaatsen en dan een potje spelen. Tegenwoordig kan het veel makkelijker, want de kaarten worden geschud voor je en goed neergelegd. Het enige wat je hoeft te doen is de kaarten aanklikken als je ze wil verplaatsen en dan kun je kijken binnen hoeveel tijd je je doel hebt behaald. Het is ook mogelijk om zonder tijd te spelen, het is maar net wat jij fijn vindt als je een kaartspel op je computer wil spelen. Zelf lekker een potje patience spelen? Bekijk die mogelijkheden op https://www.gratispatience.net.

Pesten

Een bekend kaartspel wat online veel gespeeld wordt is pesten. Veel kinderen kennen dit spel ook en het is bij hen dan ook erg populair. De spelregels zijn eenvoudig en mocht je deze nog niet kennen, zoek ze dan even snel online op, oefen een keer met het kaartspel pesten en dan kun je zelf ook een gokje wagen. Als je het eenmaal online hebt gespeeld dan zal je dat steeds vaker doen (ook op je mobiel kun je het spel spelen).

Andere kaartspellen

Hartenjagen en blackjack zijn ook bekende en populaire kaartspellen die je op de computer kunt spelen. Het gaat er om dat je je eerst de spelregels eigen maakt, vervolgens kun je dan een gokje wagen en dan zie je vanzelf of je het een leuk kaartspel vindt of niet. Daarnaast zijn er nog talloze andere leuke kaartspellen die je alleen of met vrienden kunt spelen. Tegenwoordig kun je ook veel spelletjes op je mobiele telefoon spelen. Dit is dus ook een leuke optie als je je verveelt en wat tijd wil doden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *