wat is playstation plus

Een goede gamers blog voor jou en mij heeft tenminste deze features

Wie veel games speelt moet ook een beetje op de hoogte blijven natuurlijk. Dat doe je onder andere via een goed en compleet blog online. Een goede gamers blog voor jou en mij moet in principe gewoon dezelfde aspecten bevatten. Een gamers blog heeft altijd tenminste de volgende dingen:

  • reviews ofwel recensies
  • nieuws
  • updates van sales 
  • aankondigingen
Nieuwste games

Reviews

De meeste gamers blogs leunen op reviews ofwel recensies. Een goede recensie is door iemand gemaakt die een spel volledig heeft uitgespeeld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je spoilers geeft maar je kunt best wel ervoor kiezen om een tipje van de sluier te geven en vooral alvast je mening te geven. Het is namelijk een manier voor anderen om te bepalen of ze een game wel of niet helemaal willen spelen. Een game kost tegenwoordig veel geld dus je wil niet onnodig veel uitgeven aan een game die eigenlijk hartstikke teleurstelt. Dat is zonde van je geld en eigenlijk ook van je tijd. 

Verschillende consoles

Nieuws, aankondigingen en updates

Verder mag er ook een goede blog over games natuurlijk geen nieuws ontbreken. Daarbij kun je denken aan allerlei invalshoeken. Want een game kan bijvoorbeeld aangekondigd worden door een game ontwikkelaar. Dat is nieuws. Maar ook een uitbreiding is nieuws, of bijvoorbeeld nieuwtjes over hoe het eraan toe gaat bij een bepaalde game ontwikkelaar of software ontwikkelaar. Een nieuwe console op de markt is ook nieuws.

Waar is er sale?

Als je veel gamed op verschillende platformen dan is het lastig om alles bij te houden, met name als het gaat om aanbiedingen. Een korting is fijn maar het is nog fijner als je op 1 plek alle informatie kunt vinden over die kortingen en waar je ze vindt. Dat scheelt jou tijd en moeite.