wat is playstation plus

Maximaal genieten met je Playstation

Ben je in het bezit van een PS3, PS4 of een Vita en wil je ook daar het maximale spelplezier uithalen? Misschien ben je wel een fanaat als het om online gamen gaat met je vrienden, maar ook als je alleen speelt is er meer dan genoeg reden om veel uit je abonnement te halen. Natuurlijk wil je eerst weten wat is playstation plus en wat kun je er dan allemaal mee doen, waar is het abonnement af te sluiten en zit je er direct een jaar aan vast? Zijn er ook nadelen aan het afsluiten van een abonnement, of biedt de dienst eigenlijk alleen maar leuke dingen voor je als je speelt. 

wat is playstation plus

Mogelijkheden met Playstation Plus

Wat is playstation plus is een vraag die eenvoudig is te beantwoorden, een abonnementsdienst om jou meer spelvreugde te geven tijdens het spelen op je console. Als eerste krijg je codes en kortingen voor andere diensten of producten dan games. Via Share Play kunnen je beste vrienden die gebruik maken van je console ook genieten van bepaalde diensten van het abonnement. Door mee te spelen kunnen zij zelf bepalen of ze ook een abonnement willen afsluiten voor de Playstation. Ben je een echte tester en wil je games die nog niet uitgekomen zijn testen? Schrijf je dan in en wie weet mag jij de nieuwste game uitproberen.

wat is playstation plus

Voor en nadelen aan een abonnement

Als we de voor en nadelen op een rijtje moeten zetten zijn er niet veel nadelen op te noemen. We hebben een minpuntje gevonden, de gratis games die je iedere maand kunt spelen zijn niet meer beschikbaar als je lid meer bent en geen abonnement hebt. Het is dus zeer aan te raden om goed op te letten wanneer je abonnement verloopt, ben je te laat ben je dus ook de gratis spellen kwijt die je eerdere maanden hebt kunnen spelen. Word je weer lid dan kun je er weer van genieten en zijn ze weer beschikbaar.