Reviews over de nieuwe PS5

Na lang wachten is hij dan eindelijk daar, de nieuwe PlayStation 5! De echte gamers hebben de console al in huis, maar er zullen ook een hoop fans nog geduldig moeten zijn. De eerste levering is namelijk al maanden uitverkocht, waardoor je nu alleen nog maar via externe websites de PS5 kunt kopen tegen 2x de originele prijs! Dit moet dan ook wel een goede console zijn, maar is dat ook echt waar? We vroegen het aan verschillende pro gamers om hun review op de PS5 te geven en hun licht te laten schijnen over de plus- en minpunten van de PS5.

PS5 met racestuur is geweldig!

Een ding waar iedereen het over eens was: de combinatie van de PlayStation 5 en een racestuur! Iedereen wil zich voelen als Max Vestrappen en wil dan ook de echte race ervaring hebben terwijl ze achter het stuur zitten. Kies daarom voor de beste PS5 racestuur die je online kunt kopen. Er zijn verschillende sturen, maar het liefst maak je natuurlijk gebruik van een F1 stuur die je echt het PS5 Formule 1 ervaring geven die je nergens anders kunt vinden. Het mooie aan deze nieuwe PlayStation is dat de graphics een stuk beter zijn, waardoor je nog meer de ervaring hebt dat je echt op Spa, Monza of op Zandvoort aan het racen bent!

PS5 headset voor de ultieme ervaringen

Goed geluid mag natuurlijk niet ontbreken als je gaat gamen op je PS5. In de reviews kwam veel naar voren dat het geluid beter is dan bij de PS4, waardoor je ook de beste PS5 headset dient te komen om er maar voor te zorgen dat je alle geluiden om je heen goed hoort en de ultieme game ervaring zult hebben tijdens het racen, schieten of voetballen! Er zijn headsets met 7.1 geluid, maar ook met 5.1 geluid of 3.1. Kies voor een headset die past bij de games die je speelt en zorg ervoor dat je je vijanden van ver weg al zult horen aankomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *