Tips aankoop PlayStation 4

De PlayStation 4 is de populairste spelcomputer op de markt. En niet voor niets! Door de realistische spelbeleving, de mooie graphics en de vele verschillende spellen is de PlayStation in veel woonkamers te vinden. Ook bij studenten staat deze spelcomputer veruit op nummer 1. Denk je na over de aankoop van een PlayStation 4? In deze blogs zetten we enkele handige aankooptips op een rijtje.

Tip #1: de aankoop van spellen

Wanneer een PlayStation 4 spel nieuw op de markt komt, zijn deze vaak erg prijzig. Zo betaal je voor de nieuwe Call of Duty zomaar 60 euro. Wil je niet teveel geld uitgeven aan spellen? Kijk dan eens naar iets oudere versies of tweedehands spellen. Ook kan je bijvoorbeeld ruilen met vrienden, zo kan iedereen profiteren van een ‘nieuw’ spel in huis.

ps4 huren

Tip #2: huren of kopen?

Ga je een PS4 huren of kopen? Een PlayStation 4 heeft een gemiddeld prijskaartje van ongeveer 300 euro. Dit is een flinke aankoopsom als student, naast al je andere kosten. Overweeg daarom ook eens de mogelijkheid voor het uren van een PlayStation 4. Zo betaal je een klein bedrag per maand en kan je volledig van het gebruik profiteren. Ook kan je een handige combinatie maken, met bijvoorbeeld een nieuwe televisie.

Tip #3: PlayStation 5 release

De eerste release van de PlayStation 4 was alweer in november 2013. Naar verwachting gaat de nieuwe PlayStation 5 eind 2020 verschijnen. Dit kan je dus in overweging nemen bij de aankoop van een nieuwe PlayStation.

Tip #4: deel de PlayStation

En onze laatste tip voor de aankoop van een PlayStation 4: deel de kosten! Heb je bijvoorbeeld vrienden of huisgenoten die ook graag van een spelcomputer gebruik zouden willen maken? Zo maak je de aanschaf van de PS4 zelf, de spellen en de accessoires een stuk voordeliger.